Bagaimana ia berfungsi

Platform yang selamat, inovatif dan mesra pengguna

untuk membeli dan menjual servis atas talian.

Pembeli

Cari seseorang yang dapat melakukan apa sahaja untuk membantu anda menyiapkan projek anda.
1. Cari servis yang anda perlukan

1. Cari servis yang anda perlukan

Bandingkan harga, portfolio, masa penghantaran, dan maklum balas penguna lain untuk mencari penjual yang paling sesuai dengan keperluan anda. Sekiranya anda mempunyai soalan tertentu, sila hantarkan pertanyaan.
2. Sediakan maklumat & membuat tempahan

2. Sediakan maklumat & membuat tempahan

Bayaran anda disimpan selamat sehingga anda sahkan bahawa servis tersebut dilakukan dan disiapkan untuk anda.
3. Urus transaksi

3. Urus transaksi

Berhubung dengan penjual melalui sistem perbualan dan pengurusan transaksi yang telah disediakan supaya penjual menyiapkan servis dalam tempoh masa yang ditetapkan.
4. Sahkan servis yang dihantar

4. Sahkan servis yang dihantar

Sebaik sahaja anda berpuas hati dengan servis yang dilakukan, anda boleh menandakan transaksi/servis sebagai selesai, dan kami akan memastikan penjual dibayar. Bantu penjual untuk membaiki servis mereka pada masa depan dengan meninggalkan maklum balas untuk penjual.

Penjual

Klikpakar menyediakan anda peluang untuk mengubah pengetahuan, bakat atau hobi menjadi sumber pendapatan! Kami berada di sini sentiasa memberikan anda keselamatan, privasi, dan pembayaran tepat pada masanya, supaya anda dapat terus melakukan apa yang anda suka.
1. Buat jualan servis anda

1. Buat jualan servis anda

Siarkan servis selaras dengan kemahiran anda. Lakukan sebaik mungkin supaya pembeli anda tahu apa yang mereka dapat untuk wang yang mereka bayar.
2. Berkomunikasi dengan segera

2. Berkomunikasi dengan segera

Menjawab pertanyaan pelanggan, serta melakukan apa yang pembeli mahukan dalam masa yang ditetapkan. Komunikasi yang baik adalah sebahagian untuk kerjasama yang bagus.
3. Bina reputasi anda

3. Bina reputasi anda

Pastikan anda telah berjaya melakukan yang terbaik untuk pembeli anda. Pembeli yang puas akan mengesyorkan anda kepada rakan-rakan mereka.