TEMPLATE VIDEO MUDAH EDIT

Video & Audio / Video
  • Pengguna baru
  • 1 hari

100% Secure

Tempahan selesai atau wang dikembalikan
  • Anda hanya bayar harga yang tersenarai tanpa kos tersembunyi
  • Kami simpan wang anda sehingga anda berpuas hati dengan servis yang dibeli
  • Servis disiapkan penjual atau duit anda dikembalikan

Penerangan Servis

RAHSIA  PANCING LONGGOKAN PROSPEK KINI TERBONGKAR ‼‼..
Apa rahsia.....????..
Tak sangka dia guna video animasi rupanya !
Team kami adalah PAKAR dalam membuat video iklan!

Teruskan Bacaan......
Kenapa Anda Perlu Guna VIDEO untuk Iklankan Bisnes Anda ?.
Jawapannya mudah sahaja.Ini kerana.....
✔ EMOSI Iklan video mengganggu #emosi PROSPEK anda! Lagi lama dia tonton, lagi gila dibuatnya..
✔ LEBIH JELASTuan boleh menjelaskan kepada orang ramai dengan lebih baik tentang produk tuan bila mereka menggunakan #penglihatan dan #pendengaran untuk menonton video tuan..
✔ MUDAH FAHAMOrang ramai lebih #senang #faham tentang apa yang anda ingin sampaikan kepada mereka! YA. inilah yang mereka suka!.
✔ MENARIK!Sudah pasti ianya #menghiburkan dan menarik perhatian. Tuan pun tertarik kan?...Video Handwriting ni #trending sekarang. Ianya UNIK. Buat lah sekarang #sebelum pesaing anda buat dulu...Kami amat pakar dan mempunyai cukup pengalaman dalam pembikinan #video seperti ini. Video handwriting ni sahaja dah beribu kami buat dari tahun 2014...
=======================
.SEDIKIT #TESTIMONI DARI CLIENT KAMI:
1. 'video mmg terbaik serta dpt mnrik perhatian org untuk melihat' - Anas, Cyberjaya
2. 'cepat siap! Recommended' - Amira, Subang
3. 'klu ada org nk mmg saya suggest je sbb simple mudah difahami ok pe' - Hakim, KL
Lagi testimoni di ruang komen, baca lah sendiri...
============================
Cara TERPANTAS untuk Hubungi kami!
==========================.
Nak urgent?

Maklumat Pembelian

Servis lain dari gengbisnesshsk

NETFLIX PREMIUM NETFLIX PREMIUM
PRO
NETFLIX PREMIUM
RM 15.00
RESUME RM10 RESUME RM10
PRO
RESUME RM10
RM 10.00