TEMPLATE VIDEO MUDAH EDIT

Video / Video Marketing & Promotion
  • Pengguna baru
  • 1 hari

100% Secure

Tempahan selesai atau wang dikembalikan
  • Anda hanya bayar harga yang tersenarai tanpa kos tersembunyi
  • Kami simpan wang anda sehingga anda berpuas hati dengan servis yang dibeli
  • Servis disiapkan penjual atau duit anda dikembalikan

Penerangan Servis

RAHSIA  PANCING LONGGOKAN PROSPEK KINI TERBONGKAR ‼‼..
Apa rahsia.....????..
Tak sangka dia guna video animasi rupanya !
Team kami adalah PAKAR dalam membuat video iklan!

Teruskan Bacaan......
Kenapa Anda Perlu Guna VIDEO untuk Iklankan Bisnes Anda ?.
Jawapannya mudah sahaja.Ini kerana.....
✔ EMOSI Iklan video mengganggu #emosi PROSPEK anda! Lagi lama dia tonton, lagi gila dibuatnya..
✔ LEBIH JELASTuan boleh menjelaskan kepada orang ramai dengan lebih baik tentang produk tuan bila mereka menggunakan #penglihatan dan #pendengaran untuk menonton video tuan..
✔ MUDAH FAHAMOrang ramai lebih #senang #faham tentang apa yang anda ingin sampaikan kepada mereka! YA. inilah yang mereka suka!.
✔ MENARIK!Sudah pasti ianya #menghiburkan dan menarik perhatian. Tuan pun tertarik kan?...Video Handwriting ni #trending sekarang. Ianya UNIK. Buat lah sekarang #sebelum pesaing anda buat dulu...Kami amat pakar dan mempunyai cukup pengalaman dalam pembikinan #video seperti ini. Video handwriting ni sahaja dah beribu kami buat dari tahun 2014...
=======================
.SEDIKIT #TESTIMONI DARI CLIENT KAMI:
1. 'video mmg terbaik serta dpt mnrik perhatian org untuk melihat' - Anas, Cyberjaya
2. 'cepat siap! Recommended' - Amira, Subang
3. 'klu ada org nk mmg saya suggest je sbb simple mudah difahami ok pe' - Hakim, KL
Lagi testimoni di ruang komen, baca lah sendiri...
============================
Cara TERPANTAS untuk Hubungi kami!
==========================.
Nak urgent?

Maklumat Pembelian

Caj Pemprosesan: RM1.00

Servis lain dari gengbisnesshsk

NETFLIX PREMIUM NETFLIX PREMIUM
NETFLIX PREMIUM
Percuma
RESUME RM10 RESUME RM10
RESUME RM10
RM10.00
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!