Levels

Klikpakar memberi anda peluang untuk menjadikan pengetahuan, bakat, atau hobi menjadi sumber pendapatan tetap. Oleh itu, melabur & melakukan perkhidmatan yang berkualiti, dan anda akan dianugerahkan dengan status yang lebih tinggi yang akan membuka pintu baru dan peluang untuk pendapatan yang lebih tinggi.

1

Level 1 - Rookie

Anda telah menyelesaikan pesanan bernilai 200 dalam tempoh 30 hari yang lalu dan anda telah dinilai pelanggan anda dengan reputasi melebihi 90%. Tahniah, anda baru sahaja mendapat status Rookie !
2

Level 2 - Master

Selepas dua bulan berkeja keras, danmendapat jualan RM500, anda telah dinilai pelanggan anda dengan reputasi melebihi 95%. Teruskan kerja yang baik dan ia hanya akan menjadi lebih baik dari sini!
3

Top Rated Seller - Expert

Selamat datang ke Expert Elite klikpakar ! Anda telah bekerja keras dan mendapat status tertinggi. Untuk anda, klikpakar telah menjadi sumber pendapatan yang banyak dan kerja sepenuh masa.

Komisen

Menjual servis di Klikpakar adalah 100% percuma. Kami menyimpan beberapa komisen dari setiap transaksi yang berjaya diselesaikan. Komesion berbeza-beza bergantung kepada jumlah nilai transaksi dan status penjual.